Groene aanslag op uw straatwerk, terras, houten vlonders, schuttingen, muren en andere zaken ontstaat vaak door langdurige vochtigheid. Vaak keert de aanslag ook weer terug. Schoonmaakbedrijf Peter Hiemstra heeft een oplossing voor de aanslag. We verwijderen de aanslag niet alleen met een biologische middel, we zorgen er ook voor dat er direct preventief gewerkt wordt. Op die manier blijft de aanslag maandenlang weg. Het verwijderen van de aanslag lukt vaak al met een nevelspuit. Hogedrukreiniging is vaak niet eens nodig.

Mocht de aanslag toch te grondig zijn, dan kunnen we altijd gebruik maken van onze hogedrukreiniging. Met onze apparatuur die een druk kan uitoefenen van 300 bar en watertemperaturen tot 95 graden kan bereiken, lukt dat altijd! Het kan natuurlijk uw terras zijn wat met hogedrukreiniging wordt schoongemaakt, maar ook uw bedrijfspand dat van binnen en buiten weer een schoon aanzien krijgt, de buitenkant van uw huis of andere zaken.

 

Terras reinigen P Hiemstra Dokkum

Wij gebruiken als biologisch middel biomos:

Biomos kent als enig produkt neutrale ph-waarde om groene aanslag (mos, algen, etc.) te verwijderen. Doordat de ph-waarde neutraal is, kent het product veel voordelen ten opzichte van andere middelen.

Enerzijds kunt u biomos ongestraft geconcentreerder gebruiken als de situatie daar om vraagt. Bij veel vervuiling gebruikt men het produkt wat geconcentreerder. In gewone situaties kan men weer met een lichtere concentratie uit de voeten. (Een dak waar men bijvoorbeeld 20 jaar niets aan heeft gedaan en daardoor veel organische vervuiling bevat, heeft meer werkzame stof per m2 nodig dan in een situatie dat men 2 x per jaar de bestrating met biomos heeft behandeld.)

Anderzijds geeft de neutrale ph-waarde het voordeel dat u geen zaken hoeft af te dekken of af te plakken.